woensdag 11 juni 2014

Videoslot Review: Magic Portals



Net Entertainment heeft een fantastisch videoslot genaamd Magic Portals. Dit magische spel is compleet in het thema van heksen en tovenaars. Net Ent heeft hard zijn best gedaan om een perfect model te maken, maar is dit ook het uitresultaat geweest?

Hoe werkt Magic Portals

Dit videoslot zal voor de ervaren videoslot speler bekend voorkomen. De spelregels en de inhoud van het spel zijn namelijk redelijk standaard. Dit is vooral terug te zien in de navigatie van het spel. Vanaf het begin zie je al dat het spel zeer eenvoudig te bedienen is en als je vragen hebt over combo's, bonusspellen en wildsymbolen, kun je dit redelijk gemakkelijk opvragen.

Het selling point van dit videoslot is dat er twee portalen zijn op rol 1 en 5. Als je hier dezelfde symbolen krijgt dna veranderen de drie symbolen tussen deze portalen in wild symbolen. Dit betekent dat er vanaf dat moment een hoge winst kan komen op deze lijn. Magic Portal heeft vijf speelrollen met drie spots per speelwiel. ER zijn 25 winlijnen waar spelers op kunnen inzetten. 

Bonusspellen


Als je op de spinknop klikt, dan kan het voorkomen dat de hoeveelheid geluiden en effecten overdonderend kunne werken. In het begin kan dit vervelend zijn, maar als je eraan gewend raakt, zie je dat dit een charme is van het spel. Al deze geluiden geven je namelijk een euforisch gevoel van geluk.

Een van de redenen om videoslots te spelen is voor de bonusspellen die vaak worden aangeboden bij videoslots. Bij Magic Portals is het niet echt moeilijk, door meer dan één ‘Free Spins’-pictrogram op de speelrollen te krijgen worden er minimaal 10 gratis spins uitgekeerd aan de speler. Dit betekent dat er voor minimaal 10 speelrondes geen inzet geplaatst hoeft te worden, deze zijn gratis. Alle credits die gewonnen worden tijdens deze Free Spins mogen echter wel gewoon gehouden worden. In sommige gevallen worden deze zelfs verdubbeld.

Wild symbolen komen veel voor bij dit video slot. Tijdens het spelen op de automaat komen de Free Spins en Wild symbolen vergeleken met andere slots vaker voor. Dit is dan ook een goede manier om een grotere winstkans te krijgen. Wild symbolen zijn net als jokers; ze kunnen de plek van een ander symbool innemen en deze veranderen.

Is het wat?

Magic Portals is de ideale video slot voor gokliefhebbers met een passie voor interactieve fruitautomaten. De vele lichteffecten, plaatjes, filmpjes en allerlei andere effecten maken het een fijne spelervaring en geeft je het gevoel dat je altijd aan het winnen bent – ken hierbij wel de limieten. WildCards en Bonus-symbolen hebben een hoog percentage om voor te komen op de speelwielen, dit maakt het dan ook fijner om langer te spelen. De bonusspellen zijn een ideale pauze tijdens het draaien aan de wielen en de WildCards helpen om meer credits op te bouwen.

De Netent Magic Portals Video Slot kan gespeeld worden bij Kroon Casino.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten