woensdag 25 juni 2014

Review: Big Bang video slot

Netentertainment heeft weer een prachtig nieuwe videoslot uitgebracht, dit keer met een thema dat je diep de ruimte in meeneemt. Mocht je nou houden van een game met space als thema, dan zit je goed, maar ook wanneer het je niet zoveel uitmaakt waar en wanneer het spel zich afspeelt kun je Big Bang zeker weten spelen om gewoon veel ka
ns te maken op hoge winst.

Big Bang

Diep in het universum staat de videoslot van Big Bang op je te wachten. Als je mee gaat op deze intergalactische tour naar het einde van de ruimte, zul je van allerlei mooie dingen tegenkomen. En niet alleen visueel gezien, daar Netentertainment natuurlijk zeer hoge kwaliteits graphics levert, maar ook qua spelonderdelen. Met een grote progressieve verdubbelaar (ja, zoiets bestaat…!) heb je de kans je winst maar liefst tot 32 keer te v
erdubbelen in één ronde.
De gehele game is mooi verpakt in een strak ontwerp waarbij er planeten en sterren als symbolen fungeren en de achtergrondmuziek op zijn zachtst gezegd spacend is.

Spelonderdelen

De symbolen van deze online video slot zijn verschillende gekleurde planeten, als ook de letters A, K, Q, J en het cijfer 10. Bij deze videoslot is geen bonus gedeelte, wat wilt zeggen dat er dus geen aparte game aan een bepaalde combinatie symbolen is gekoppeld. Jammer, maar er is wel iets anders unieks te vinden bij Big Bang; een progressieve verdubbelaar die alle winst verdubbeld met minstens 1 keer en maximaal 32 keer.
Na elke winnende spin schuift de verdubbel meter door naar de volgende trap, waardoor je dus met meerdere keren winnen achter elkaar steeds meer winst op zult bouwen. Zodra je helaas weer verliest verschuift de balk weer naar onderen.
Ben je nou nog niet geënthousiasmeerd? Wetenschappers ‘gokken’ dat er biljoenen melkwegen zijn in het universum, waarvan we er geen kunnen zien zonder telescoop. Elk van deze melkwegen heeft een paar biljoen sterren, wat volgens de wetenschappers het totaal aantal sterren in het universum tot zon 10 miljard biljoen- iets van een 10 met 21 nullen er achter. Dat betekend dus ook dat er meer sterren zijn dan korrels zand op de aarde. Denk daar maar eens over na en kijk dan nog eens terug naar Big Bang. Juist ja, spacend.

woensdag 11 juni 2014

Videoslot Review: Magic Portals



Net Entertainment heeft een fantastisch videoslot genaamd Magic Portals. Dit magische spel is compleet in het thema van heksen en tovenaars. Net Ent heeft hard zijn best gedaan om een perfect model te maken, maar is dit ook het uitresultaat geweest?

Hoe werkt Magic Portals

Dit videoslot zal voor de ervaren videoslot speler bekend voorkomen. De spelregels en de inhoud van het spel zijn namelijk redelijk standaard. Dit is vooral terug te zien in de navigatie van het spel. Vanaf het begin zie je al dat het spel zeer eenvoudig te bedienen is en als je vragen hebt over combo's, bonusspellen en wildsymbolen, kun je dit redelijk gemakkelijk opvragen.

Het selling point van dit videoslot is dat er twee portalen zijn op rol 1 en 5. Als je hier dezelfde symbolen krijgt dna veranderen de drie symbolen tussen deze portalen in wild symbolen. Dit betekent dat er vanaf dat moment een hoge winst kan komen op deze lijn. Magic Portal heeft vijf speelrollen met drie spots per speelwiel. ER zijn 25 winlijnen waar spelers op kunnen inzetten. 

Bonusspellen


Als je op de spinknop klikt, dan kan het voorkomen dat de hoeveelheid geluiden en effecten overdonderend kunne werken. In het begin kan dit vervelend zijn, maar als je eraan gewend raakt, zie je dat dit een charme is van het spel. Al deze geluiden geven je namelijk een euforisch gevoel van geluk.

Een van de redenen om videoslots te spelen is voor de bonusspellen die vaak worden aangeboden bij videoslots. Bij Magic Portals is het niet echt moeilijk, door meer dan één ‘Free Spins’-pictrogram op de speelrollen te krijgen worden er minimaal 10 gratis spins uitgekeerd aan de speler. Dit betekent dat er voor minimaal 10 speelrondes geen inzet geplaatst hoeft te worden, deze zijn gratis. Alle credits die gewonnen worden tijdens deze Free Spins mogen echter wel gewoon gehouden worden. In sommige gevallen worden deze zelfs verdubbeld.

Wild symbolen komen veel voor bij dit video slot. Tijdens het spelen op de automaat komen de Free Spins en Wild symbolen vergeleken met andere slots vaker voor. Dit is dan ook een goede manier om een grotere winstkans te krijgen. Wild symbolen zijn net als jokers; ze kunnen de plek van een ander symbool innemen en deze veranderen.

Is het wat?

Magic Portals is de ideale video slot voor gokliefhebbers met een passie voor interactieve fruitautomaten. De vele lichteffecten, plaatjes, filmpjes en allerlei andere effecten maken het een fijne spelervaring en geeft je het gevoel dat je altijd aan het winnen bent – ken hierbij wel de limieten. WildCards en Bonus-symbolen hebben een hoog percentage om voor te komen op de speelwielen, dit maakt het dan ook fijner om langer te spelen. De bonusspellen zijn een ideale pauze tijdens het draaien aan de wielen en de WildCards helpen om meer credits op te bouwen.

De Netent Magic Portals Video Slot kan gespeeld worden bij Kroon Casino.