woensdag 26 maart 2014

Wat is Video Poker

Wanneer poker is ontstaan staat nog steeds ter discussie, maar dat het spel al geruime tijd bestaat is zeker en vast. 1377 was het jaar dat er voor het eerst over Poker werd geschreven, nu weten we dat er na dit jaar overal in Europa al poker gespeeld werd. Het doel van een pokerspel is het geld van de pot winnen. U, als speler, kunt geld inzetten als u denkt dat u de beste kaarten heeft, of als u bluft dat u denkt dat u de beste kaarten heeft. Ook online kunt u tegenwoordig vaak poker spelen.

Online Videopoker

Online Videopoker is een samensmelting van het spelen op een gokautomaat en het pokerspel. Het spel is zeer populair onder de online casino spelers en wordt om deze reden dan ook vaak aangeboden. Het is tenslotte een ideale combinatie tussen poker en een slot machine. Het doel van online Video Poker is een bepaalde combinatie maken met bepaalde kaarten.

Het videopoker spel heeft dezelfde styling als een fruitautomaat. Afhankelijk van de variant wordt het spel met 52 tot 54 kaarten gespeeld. Het spel houdt het Five Card Draw principe aan, u krijgt dus vijf kaarten gedeeld, met daarop een keuzemogelijk om 1 tot 3 kaarten te wisselen. Als u een Aas krijgt, dan mag u maximaal 4 kaarten wisselen, om via deze manier een goede pokerhand te krijgen. Video Poker is met meerdere handen tegelijkertijd te spelen. Dit maakt de kans op winst nog groter. Ook zijn er vele varianten van het spel, waar Jacks or Better er ook één van is. Kent u de regels van het pokerspel? Houdt u toevallig ook van slotmachines? Dan is het ook een idee om een keer Video Poker te gaan spelen.

Het allereerste begin

Hoewel het lijkt op een gewoon potje poker, is dit geenszins het geval. Het online Video Poker spel speelt u alleen tegen de machine. Voordat de eerste gokautomaat werd uitgevonden (Liberty Bell) was er in Duitsland een gokkast met het poker principe op de markt gebracht en bestond uit vijf eenvoudige rollen.
Vanuit daar zijn alle andere gokkasten, videoslots en noem maar op ontstaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten